Hoiva alan palvelut ammattitaidolla suoraan sydämestä

 

Haukiputaan Kotihoivapalvelut Oy on moniammatillinen hoiva-alan yritys. Palvelut koostuvat kotisairaanhoidosta, hoivapalveluista, omaishoidon vapaiden annosta, terveydenhoitajan vastaanotosta, saattopalveluista, saattohoidosta, palveluneuvonnasta, laboratorio ja lääkäripalveluista. Laboratoriopalveluihimme kuuluu kaikki verikokeet lähetteellä tai ilman, jotka voimme käydä myös kotona ottamassa, vastauksen saat 1-3 päivässä.

Toimialueeseemme kuuluu Haukipudas-Oulu.

 

KOTIHOIDON TIEDOTE ASIAKKAILLE KORONAVIRUKSESTA

 

Kotihoidossa on tehostettu käsihygieniaa ja saippuapesua sekä kentällä toimiessa käsidesin käyttöä, siivouksissa tehostetaan pintojen pyyhkimistä että saadaan niissä torjuttua mahdollista virusta. Asiakkaan luona pyritään välttämään lähikontaktia asiakkaan kanssa lukuun ottamatta hoitotoimenpiteitä, joissa kontakti on välttämätöntä. Hengityssuojaimet ja suojakäsineet ovat käytössä hoitajilla. 

 

Uusi koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut yskii tai aivastaa. On mahdollista, että virus tarttuu myös kosketuksen kautta. Koronavirukset eivät säily ilmassa, eivätkä päiväkausia pinnoilla vaihtelevissa lämpötiloissa. Tartunnan saaminen oireettomalta ihmiseltä on tämänhetkisen tiedon mukaan epätodennäköistä.

 

 

Palveluihimme käy palvelusetelit sekä palveluistamme saa verottajan ohjeistuksen mukaisen kotitalousverovähennyksen. 

https://www.ouka.fi/oulu/palveluseteli   https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/ 

Palveluissamme kunnioitamme hyvää ja perinteistä kotihoidon mallia. Arvioimme jokaisen asiakkaan tarpeet yksilöllisesti.