Hoiva alan palvelut ammattitaidolla suoraan sydämestä

 

Haukiputaan Kotihoivapalvelut Oy on moniammatillinen hoiva-alan yritys. Palvelut koostuvat kotisairaanhoidosta, hoivapalveluista, omaishoidon vapaiden annosta, terveydenhoitajan vastaanotosta, saattopalveluista, saattohoidosta, palveluneuvonnasta, laboratorio ja lääkäripalveluista. Laboratoriopalveluihimme kuuluu kaikki verikokeet lähetteellä tai ilman, jotka voimme käydä myös kotona ottamassa, vastauksen saat 1-3 päivässä.

 

Toimialueeseemme kuuluu Haukipudas-Oulu.

 

Pelottaako punkit??

Punkkirokote eli puutiaisaivokuumerokote (TBE-rokote) antaa suojan puutiaisten levittämää virusperäistä puutiaisaivotulehdusta vastaan. Puutiaisaivotulehdus tunnetaan myös nimellä puutiaisaivokuume.Punkkirokote otetaan kolmen pistoksen sarjana. Suoja muodostuu pari viikkoa toisen rokotuskerran jälkeen.

Vaikka rokotetta kutsutaan punkkirokotteeksi, se ei suojaa borrelioosilta eikä estä punkin puremia.Suojaa ihosi ulkoillessasi ja tee jokailtaisesta punkkisyynistä tapa.

Punkkirokotteen hinta 64,50€/kpl, rokote on mahdollista saada myös kotikäyntinä jolloin hinta on 94,50€/kpl

 

 

VERIKOETARJOUKSET:

Kolesterolimittaus 29€ 

Perus maksakokeet 25€ 

TVK-täydellinen verenkuva 29€ 

 

Palveluihimme käy palvelusetelit sekä palveluistamme saa verottajan ohjeistuksen mukaisen kotitalousverovähennyksen. 

https://www.ouka.fi/oulu/palveluseteli   https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/ 

Palveluissamme kunnioitamme hyvää ja perinteistä kotihoidon mallia. Arvioimme jokaisen asiakkaan tarpeet yksilöllisesti.